Felhasználási feltételek
A vilagossag.hu weboldal a Tudástársadalom Alapítvány internetes szolgáltatása. A honlapunk megtekintésével Ön elfogadja az általunk ezen az oldalon meghatározott feltételeket.

Regisztráció
Honlapunk teljes tartalma csak regisztrált olvasóink számára érhetők el. A legújabb aktuális tartalmak csak előfizetőink részére hozzáférhetők.

Szerzői jogok
A honlap tartalma szerzői jogvédelem alá tartozik. A honlap tartalmának egyes részei kizárólag saját felhasználás céljából kerülhetnek felhasználásra. A tartalmak bármilyen formában történő kereskedelmi forgalomba hozása tilos. A honlap tartalmának szolgáltatásként való továbbfelhasználása csak az Alapítvány előzetes írásbeli engedélyével, és a forrás pontos megjelölésével történhet.

Információk
A honlapon megjelenő valamennyi információ, adat kizárólag tájékoztatásul szolgál, azok pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért felelősséget nem vállalunk.

A felelősség kizárása
A honlapon harmadik személyek által üzemeltetett külső honlapokra mutató hivatkozások (linkek) is találhatók. Az Alapítvány az általuk lehívható weboldalak tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal és nem tartozik felelősséggel azon károkért, amelyek a weboldalak használatából adódnak.
 
Más által rendelkezésre bocsátott anyagok
Amennyiben anyagot bocsát rendelkezésünkre, azzal hozzájárul annak részbeni vagy teljes nyilvánosságra hozatalához, a tartalom felhasználásához.

Adatvédelmi nyilatkozat
A felhasználó által megadott személyes adatok kezelése tekintetében a személyes adatok védelméről szóló törvény előírásait maradéktalanul betartjuk.